Min kärlek till fotografering


Året var 2000, jag var 12 år gammal och hade precis gjort min andra knäoperation. Med en sommar på kryckor kunde jag varken rida eller vara fysiskt aktiv som jag var van vid. Det jag däremot kunde var att fotografera. Jag hittade min pappas gamla analoga systemkamera i källaren och började leka med den. Några veckor sedan tog jag mina sparpengar, 10'000 sek, vilket var ENORMT mycket för mig då, och köpte min allra första digitala systemkamera.


Idag lever jag tillsammans med min familj ponnylivet fullt ut. Min 9-åriga dotter har en egen b-ponny som även lillebror på 2 år får låna till och från. Ponnypappan i familjen hjälper till med stallets markservice. Jag älskar att dokumentera livet såväl i foto och film och det jag gillar allra mest är att föreviga här och nu. Att få fånga känslorna med kameran!


Att få kombinera två av livets stora passioner - hästar och fotografering är en ynnest och jag älskar varje stund av det. De färdiga bilderna är viktiga men resan dit är minst lika viktig - att fotas av mig ska vara en lättsam, rolig och minnesvärd stund.


Vill du lära känna mig ännu bättre hittar du min privata Instagram på @malinsikstrom


Varma hälsningar,

Malin SikströmReferenser

Referenser

“Vilket fantastiskt jobb du gjort. Så många och så makalöst fina bilder. Du har verkligen en blick för arrangemanget och vilken känsla du vill ha ut av bilden!”