ERBJUDANDE - Mini Sessions

Under mars månad erbjuder jag MINI SESSIONS vilket är ett helt nytt paket som du enbart kan boka exklusivt via denna sida.


Vad är då MINI SESSIONS?

Jo, det är en kortare fotografering där jag fotograferar flera hästar efter varandra och på så sätt kan erbjuda ett riktigt förmånligt pris. Under 20 minuter låter vi kameran jobba effektivt och smattra på med flera magiska bilder. Jag redigerar sedan bilderna hemma och du får, precis som vid mina andra paket, sedan välja bilder ur ett urvalsgalleri i lugn och ro hemma.


Detta ingår:

  • 20 minuters fotografering
  • Tre stycken högupplösta bilder för webben
  • Möjlighet att i efterhand köpa fler bilder utöver de tre som ingår


Detta är mitt mest förmånligaste paket någonsin och därför är det också tidsbegränsat. Erbjudandet med mini sessions gäller under mars 2021 och du hugger en tid genom att välja en ledig tid i formuläret nedan.


Behöver du nya bilder till sociala medier eller kanske behöver bakgrundsbilden på telefonen uppdateras? Ska du sälja din pälskling och behöver bilder till Hästnet? Ja, då är detta paket det du kommer bli allra mest nöjd med. Jag lovar!


Oavsett om du har ett litet skogsstall med två hästar eller står på den stora flashiga anläggningen så kommer jag hem till dig och din häst där ni är trygga och bekväma!

Jag vill boka en Mini Session!

Vad roligt och grattis till ett bra val!

Soliga vårvinterbilder är bland de vackraste bilderna jag vet och jag vågar lova att du kommer bli kär i bilderna på din häst.


Du bokar genom att fylla i formuläret nedan, sedan kommer bekräftelse och betalningsanvisningar direkt till din mejlbox. Enklare kan det inte bli. Självklart skickar jag med information, tips och trix som kan vara bra att ha koll på inför fotograferingen.


Jag ser verkligen framemot att få träffa dig och din häst!


Pris: 1000 kronor / häst

För dig som bor inom 30km från Sundsvall ingår resan hem till dig kostnadsfritt. Bor du längre bort tillkommer reseersättning med 20kr/mil.

Betalning sker via swish.


Är du redo att hänga med på en magisk fotoresa? Fyll i formuläret och välj en tid så ses vi snart!


Varma hälsningar,

Malin


UPPDATERING: Nu finns endast två lediga fotodagar kvar under mars månad. Lördag 28 mars för dig som är uppstallad i Njurunda med omnejd och Söndag 29 mars för dig som är uppstallad i Sundsvall (exempelvis Bergsåker och Färsta - hojta till om du är osäker om ditt stall tillhör området).

Adress där fotograferingen ska ske

Klockslag bestäms efter hur många hästar som ska fotograferas.

Har du något övrigt på hjärtat, frågor eller funderingar skriver du dem här

Covid-19, EHV-1 och andra sjukdomar

Det har säkert inte gått någon förbi att vi har en stor smittspridning bland både två- och fyrbenta runt om i världen just nu. Självklart har jag vidtagit åtgärder för detta för att du och din häst ska vara så trygga som möjligt.


Covid-19

På grund av Covid-19 fotograferar jag just nu bara utomhus där jag kan hålla bra distans till dig och din häst. Självklart ombokar både du och jag tiden vid minsta förkylningssymptom hos oss själva såväl som de vi bor med.


EHV-1 och andra hästsjukdomar

I vanliga fall gosar jag gärna med din häst, kliar den och bjuder på en morot eller två. Just i dessa tider undviker jag det och håller mig istället på avstånd med kameran. Jag älskar att komma in och se hästens stall men just nu hoppar jag över även det. Vi träffas utomhus helt enkelt. För säkerhets skull tvättar jag även kläder och skor mellan varje fotografering.