Bas

Vi fotograferar din häst under cirka 60 minuter. Du väljer själv om du vill vara med på bilderna. Du får fem högupplösta bilder.

2000 SEK

Bas Duo

För dig som har flera hästar eller vill gå ihop med en kompis. Vi fotograferar under cirka 60 minuter och ni väljer själva om ni vill vara med på bild. Ni får fem högupplösta bilder var.

3000 SEK

Lyx

Här har vi tid för ombyten av klänningar och/eller hästens utrustning. Vi fotar under minst 60 minuter men längre om det behövs. Självklart tar vi pauser där jag bjuder på gott till både två- och fyrbenta. 15 högupplösta bilder ingår.

från 4000 SEK

FAQ

Vilka områden fotar du i?

Jag utgår från Sundsvall men reser i hela Sverige. I paketen Bas och Bas Duo ingår resa inom 20 km från centrala Sundsvall. I paketet Lyx ingår resa inom 50km från centrala Sundsvall. Bor du längre bort tillkommer reseersättning, kontakta mig för exakta prisuppgifter,

Kan du fota hästar som har svårt att stå stilla?

Absolut! Jag är snabb med kameran och fångar hästen i ögonblicket. Att fota hästar är lite som att fota barn - tålamod, trix och fix krävs men i slutändan blir resultatet underbart!

Vad behöver jag tänka på inför en fotografering?

När du bokat din fotografering får du instruktioner med saker som kan vara bra att tänka på. Att ha med en medhjälpare är alltid bra och hästen bör vara nyryktad. Vill du ha stylingtips för dig eller din häst hjälper jag dig gärna!

Kan jag köpa till fler foton än de som ingår i respektive paket?

Självklart! Du kommer få ett digitalt urval där du i lugn och ro hemma kan gå igenom bilderna. Därefter väljer du de bilder som du vill ha från paketet, vilka jag sedan levererar till dig. Önskar du fler än de som ingår kan du köpa till dem för 250 kronor styck.

Kan jag låna klänningar av dig?

Det går jättebra! Jag har ett urval av olika klänningar som passar de flesta storlekar och kroppsformer. Kontakta mig så kikar vi tillsammans på vad som kan tänkas passa dig och din smak.

Hur väljer du fotoplatser?

I god tid innan fotograferingen besöker jag ditt stall för att kika på lämpliga platser. Om du har något specifikt önskemål om plats kollar vi såklart på det och ser om det matchar i förhållande till hur solen står.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta mig så svarar jag på stora som små funderingar. Jag ser framemot att träffa just dig ochd din häst!


Är du redo att boka din drömfotografering?