FAQ

Vilka områden fotar du i?

Jag utgår från Sundsvall men reser i hela Sverige. Resa inom 30km från Sundsvall ingår i samtliga paket. Bor du längre bort tillkommer reseersättning på 20kr/mil.

Kan du fota hästar som har svårt att stå stilla?

Absolut! Jag är snabb med kameran och fångar hästen i ögonblicket. Att fota hästar är lite som att fota barn - tålamod, trix och fix krävs men i slutändan blir resultatet underbart!

Vad behöver jag tänka på inför en fotografering?

När du bokat din fotografering får du instruktioner med saker som kan vara bra att tänka på. Att ha med en medhjälpare är alltid bra och hästen bör vara nyryktad. Vill du ha stylingtips för dig eller din häst hjälper jag dig gärna!

Kan jag köpa till fler foton än de som ingår i respektive paket?

Självklart! Du kommer få ett digitalt urval där du i lugn och ro hemma kan gå igenom bilderna. Därefter väljer du de bilder som du vill ha från paketet, vilka jag sedan levererar till dig. Önskar du fler än de som ingår kan du köpa till dem för 250 kronor styck.

Kan jag låna klänningar av dig?

Det går jättebra! Jag har ett urval av olika klänningar som passar de flesta storlekar och kroppsformer. Kontakta mig så kikar vi tillsammans på vad som kan tänkas passa dig och din smak.

Hur väljer du fotoplatser?

I god tid innan fotograferingen besöker jag ditt stall för att kika på lämpliga platser. Om du har något specifikt önskemål om plats kollar vi såklart på det och ser om det matchar i förhållande till hur solen står.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta mig så svarar jag på stora som små funderingar. Använd kontaktformuläret nedan. Jag ser framemot att träffa just dig och din häst!

Är du redo att boka din drömfotografering?

Har du fler frågor eller funderingar? Kontakta mig via formuläret nedan så återkommer jag snarast möjligt till dig.