Fotografering

- 60 minuters fotografering
- 5 högupplösta digitala bilder
- Fotografering av en häst
- Du väljer själv om du vill vara med på bilderna


2000 SEK

Tillval

- Blomsterkrans 400 SEK
- En till häst i samma stall 1000 SEK
- Lån av klänningar GRATIS


0 SEK

Låt din resa starta

Nu är det dags att boka din fotografering. Ditt minne för livet - i fotoalbumet, på väggen hemma och inte minst - i ditt hjärta.

Fyll i bokningsuppgifterna nedan så återkommer jag inom 24 timmar till dig med en bokningsbekräftelse, betalningsanvisningar samt annat smått och gott som kan vara bra att tänka på inför vår fotografering.

Resa inom 30 km från Sundsvall (och Juniskär) ingår, därefter tillkommer reseersättning på 20kr/mil

Klockslag bestäms gemensamt efter bokning, vi anpassar oss efter hur solen står men du får självklart lämna önskemål


Covid-19, EHV-1 och andra sjukdomar

Det har säkert inte gått någon förbi att vi har en stor smittspridning bland både två- och fyrbenta runt om i världen just nu. Självklart har jag vidtagit åtgärder för detta för att du och din häst ska vara så trygga som möjligt.


Covid-19

På grund av Covid-19 fotograferar jag just nu bara utomhus där jag kan hålla bra distans till dig och din häst. Självklart ombokar både du och jag tiden vid minsta förkylningssymptom hos oss själva såväl som de vi bor med.


EHV-1 och andra hästsjukdomar

I vanliga fall gosar jag gärna med din häst, kliar den och bjuder på en morot eller två. Just i dessa tider undviker jag det och håller mig istället på avstånd med kameran. Jag älskar att komma in och se hästens stall men just nu hoppar jag över även det. Vi träffas utomhus helt enkelt. För säkerhets skull tvättar jag även kläder och skor mellan varje fotografering.